Logo licht - Oude Pastorie Tuinrestaurant

De meest bijzondere bruiloften van beek

Het Beekse Bruiloft sprookje

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Je wilt de beleving van jouw bruiloft perfect organiseren, maar er komt van alles op je af. Waar te beginnen? En als je eenmaal weet wat je wilt, waar vind je dit dan? Tuinrestaurant Oude Pastorie vormt één van de meest bijzondere locaties van Limburg met haar historische & eigen karakter. Daarnaast hebben wij ervaring met het organiseren van bruiloften, events en bovenal het creëren van een onvergetelijke beleving. Ons team helpt je graag op weg bij het uitstippelen van jouw droombruiloft. Pak er een glaasje bubbels bij en lees snel verder over de stappen en mogelijkheden voor trouwen bij Tuinrestaurant Oude Pastorie. Daar waar niet alleen locatie, maar ook uitvoering voor jouw speciale dag perfect samenvallen.

Het Beekse bruiloft sprookje

Bekendmaken, budget & bepalen van een datum

De verloving is een feit! Hiermee is de eerste stap gezet en gaan er nog vele volgen. Het allerleukst is om dit gelukkige moment te delen met jouw vrienden en familie. Na het delen van jouw verloving is het verstandig om een globaal budget te bedenken voor de bruiloft. Dit zorgt voor meer duidelijkheid bij het verder uitwerken van de details. Hierop volgend is het van belang om een datum te kiezen. Het trouwseizoen is van mei tot en met oktober. Zorg dat je ruim op tijd bent met het bedenken van een datum. Het kan zomaar zijn dat anders je gasten al een volle agenda hebben, je niet alles rond krijgt binnen de tussentijd óf ons Tuinrestaurant is al geboekt op de datum die jij voor ogen hebt. Hoe eerder de trouwdatum vast staat, des te meer kans is er om de leveranciers van je dromen te boeken voor de grote dag!

Het Beekse bruiloft sprookje

De trouwlocatie

Limburg bezit een krachtig en uniek karakter. Ten opzichte van de rest van Nederland waan je je zowel qua landschap als cultuur op een Frans platteland, met als kers op de taart: Beek. Een prachtig dorp met smalle straatjes, kabbelende riviertjes en heuvels met grazende koeien. Gelegen op wandelafstand van het Vrouwenbos, met zicht op de eerste Limburgse heuvelplateaus ligt ons Tuinrestaurant Oude Pastorie. Het monumentale gebouw met omliggende grachten is in 2016 gerenoveerd, met respect voor haar originele ambiance. Het ademt de Limburgse sfeer van vroeger en nu uit. Als je de zaak binnenwandelt valt je oog al snel op de tuinen met een groot terras. Daaromheen prachtig bloeiende groenten, fruit, kruiden & bloemen die overigens terug te vinden zijn op je bord vanuit onze keuken. De tuin is niet alleen esthetisch gezien plezierig, maar beschikt ook over genoeg plek om het functioneel te houden. Denk aan tenten, dansvloeren, verschillende stoelopstellingen of een combinatie van deze verschillende opties.

Bijzondere bruiloften Beek

De mogelijkheden bij jouw bruiloft

Zoals gezegd zijn we meer dan een mooie locatie. Het team en haar partners mogen zich specialist noemen op het gebied van events. Dat gezegd hebbende is er een ruim assortiment aan extra opties. Denk aan Dj, interieur, servies, fotografen en vanzelfsprekend de lekkerste hapjes & drankjes met een vleugje uit eigen tuin! Benieuwd geworden? Bekijk hier meer van onze prijzen, opties & sfeerbeelden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat ons met je meedenken over wat past bij jouw droombruiloft. Of wellicht weet jij precies wat je wilt en is het enkel nog een kwestie van afvinken en samen doornemen. Dit brengt ons meteen bij het laatste onderdeel van het stappenplan: het persoonlijke contact. We willen natuurlijk dat jouw trouw plannen zo snel mogelijk verder komen dat het lezen van deze praktische informatie. Twijfel dus niet om contact op te nemen.

Het Beekse Bruiloft sprookje

Persoonlijk contact

Het perfecte plaatje is niet alles. En met alleen een goede locatie ben je er natuurlijk nog niet, dat beseffen wij maar al te goed. Het belangrijkste is dat jullie kunnen ontspannen en genieten van de mooiste dag van je leven. Voor, tijdens en na jouw bruiloft willen wij jou dan ook totaal ontzorgen. Hiervoor is het belangrijk dat er vertrouwen is en een goede klik. Wij geloven daarom ook in een persoonlijke band creëren met onze gast. Wacht niet langer en neem contact met ons op. Ook vroeg in het proces of in een oriëntatiefase kunnen wij je goed op weg helpen. Of loop gerust een keer binnen om de omgeving & heerlijke keuken te proeven. Met liefde word je bij ons ontvangen en begeleid om jouw droombruiloft werkelijkheid te laten worden. Wij kunnen niet wachten!  

''Op het begin van een onvergetelijke reis.''