Logo licht - Oude Pastorie Tuinrestaurant

Events

Tuinrestaurant Oude Pastorie: waar natuurlijke schoonheid en verfijnde evenementen samenkomen. Onze unieke combinatie van een sfeervol restaurant, een uitgestrekt terras, intieme zaaltjes, een betoverende perengaard en een weelderige moestuin maken ons de perfecte keuze voor bruiloften en (bedrijfs)evenementen. Wat voor weer het ook is, onze veelzijdige locatie past zich aan en biedt een prachtige omgeving voor elke gelegenheid.

Bij ons draait alles om maatwerk. Jouw droomevent vormgeven begint met een gesprek. We luisteren naar jouw wensen en creëren vervolgens een uniek voorstel op maat. Exclusiviteit staat centraal; je kunt de hele locatie voor jouw gezelschap afhuren met een gegarandeerde minimale omzet van 12k. 

Ontdek de magie van Tuinrestaurant Oude Pastorie en laat jouw evenement tot bloei komen in de natuurlijke pracht van onze omgeving.

Interesse? Neem via onderstaand formulier contact met ons op! 

SFEERBEELDEN

Interesse?

Heb je interesse om een ruimte te reserveren voor jouw event bij Tuinrestaurant Oude Pastorie in Beek? Wilt je iemand verrassen in een besloten ruimte voor een babyshower? Of wil je gewoon gezellig dineren met de hele familie?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met jou op. 

Aanvraagformulier