Logo licht - Oude Pastorie Tuinrestaurant

Vrienden van oude pastorie

Stichting Limburgs Landschap

Het Limburgs Landschap heeft een pareltje toegevoegd aan Zuid-Limburg. Waar niet veel meer dan een vervallen schuurtje restte is Oude Pastorie liefdevol gerestaureerd en met respect voor het verleden herbouwd. Een plek waar de Limburgse natuur, de geschiedenis van de Duitse Orde en Bourgondische gastvrijheid elkaar treffen.
Aan de Oude Pastorie ligt het gelijknamige bezoekerscentrum van Het Limburgs Landschap. Hier vind je er informatie over de geschiedenis van de streek, de (Zuid-)Limburgse natuur en er is een speciale kinderhoek ingericht. Tevens is het een prima startpunt voor een wandeling in de omgeving of een fietstocht door Zuid-Limburg. De tuin fungeert als ontmoetingsplek met anderen of als rustmoment voor jou alleen. De informatie is deels te vinden op de tafelbladen wanneer je gebruik maakt van de gastvrijheid .

Draag de stichting een warm hart toe en wordt beschermer!

Vrienden van oude pastorie

Eenmaal in Oude Pastorie beland raken de verhalen je subtiel aan. Zo zijn er “De Vrienden van Oude Pastorie”. Een groep vrijwilligers die zich bezighoudt met het bakkes, de nutstuin en het opzetten van activiteiten voor kinderen en lezingen.

Heb jij interesse om deelgenoot te worden van deze groep? Meld je dan aan en ondersteun de tuinders met het onderhouden en draaiende houden van deze mooie plek. Door je aan te melden als vrijwilliger blijf je op de hoogte van het werk dat op de tuin verzet wordt en hoe je hieraan bij kunt dragen.

Aanmelden kan via info@tuinrestaurantoudepastorie.nl