Logo - Oude Pastorie Tuinrestaurant

Een feestelijke borrel met jouw gezelschap

Borrelarrangementen

Het nieuwe jaar is daar! Deze frisse start mag niet ongezien voorbijgaan, want er is zoveel om op te toosten: oude en nieuwe samenwerkingen, de fijnste collega’s, goede cijfers, geleerde lessen & overwinningen. Wil je deze ervaring samen met jouw collega’s, kennissen en vrienden onvergetelijk maken? Kom dan het glas heffen bij Tuinrestaurant Oude Pastorie in Beek. Wij leggen jullie graag volledig in de watten! Het enige dat je moet doen is kiezen uit één van de drie borrel arrangementen.

Tuinrestaurant Oude Pastorie heeft diverse intieme plekken waar je gezellig kunt samenzijn.

Wil je reserveren of meer informatie? Neem contact met ons op via info@tuinrestaurantoudepastorie.nl of bel naar 046-7820560.

Feestarrangementen

Pastoor's borrel

Gedurende 3 uur wordt bier, wijn en fris geserveerd in combinatie met olijven, borrelnootjes en bittergarnituren.
€ 40,- P.P.

Feestarrangementen

Pastoor's borrel deluxe

Gedurende 3 uur wordt bier, wijn en fris geserveerd in combinatie met speciaalbieren en hapjes gepresenteerd op onze luxe T.O.P. plank.€ 60,- P.P.

Borrelarrangement

pastoor's borrel & diner

Gedurende 4 uur wordt het gezelschap eerst feestelijk ontvangen met een glas bubbels. Daarna worden er bier, wijn, fris en diverse mocktails & cocktails geserveerd in combinatie met een luxe walking dinner.


€ 89,- P.P.

Let's toast!

Reserveren kan tot en met 15 januari 2024
Kerstdiner

kerstdiner op eerste en tweede kerstdag

Heb jij al plannen met jouw familie en vrienden? Of wellicht weet jij precies wat je wilt, een lekkere hap vergezeld met een stevige borrel, maar geen zin om zelf in de keuken te staan? Proosten in plaats van ploeteren is het motto tijdens kerst. Kom op eerste en tweede kerstdag genieten van ons heerlijke menu, specials en drankjes samen met jouw naasten. Bekijk hier voor meer informatie en reserveer snel!