Een feestelijk kerstdiner op eerste en tweede kerstdag

Kerstdiner

De mooiste tijd van het jaar staat weer om de hoek: kerst! Het ultieme kerstgevoel beleven doe je bij Tuinrestaurant Oude Pastorie in Beek. 
De prachtige omliggende natuur in combinatie met de warme aankleding binnen geven je direct het feestgevoel. Genieten van een zorgeloos en heerlijk moment samen met jouw familie en vrienden, waarbij je niet zelf úren in de keuken hoeft te ploeteren. Laat je lekker in de watten leggen en proostend met jouw naasten. Zoals het hoort tijdens de feestdagen. 

Wij adviseren rondom de feestdagen altijd op tijd te reserveren wegens de drukte! Reserveer hier jouw plaatsen.

 

zondag 25 december | 5-gangen kerstdiner 

Op zondag 25 december eerste kerstdag serveren wij in de middag (van 12u tot 16u) en s’avonds (van 17.30u tot 21.30u) een verrukkelijk 5-gangen kerstdiner voor €69,50 per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar bedraagt de prijs € 29,50. Het kindermenu bestaat uit lolly van ham en meloen, runderbouillon soep met gehaktballetjes, krokante kipschnitzel met frietjes en het kerstdessert. Reserveren? Klik hier

maandag 26 december | á la carte of 3-gangen kerstdiner 

Op maandag 26 december tweede kerstdag zijn wij geopend vanaf 11u tot 21u en serveren wij een heerlijk 3 gangen kerstdiner voor € 47,50 per persoon (kinderen tot 12 jaar € 29,50). Het kindermenu bestaat uit lolly van ham en meloen, runderbouillon soep met gehaktballetjes, krokante kipschnitzel met frietjes en het kerstdessert. Je kan er ook voor kiezen om gewoon iets van de kaart te bestellen, want speciaal voor deze dag heeft onze chef naast de reguliere kaart ook een aantal specials gemaakt. Keuze genoeg dus. Reserveren? Klik hier.

Wij kijken ernaar uit om jou en jouw familie en vrienden te ontvangen tijdens de kerstmis. 

Warme groetjes,

Team Tuinrestaurant Oude Pastorie in Beek

Kerstmenu
Kerstmenu

Enkel op reservering

Borrelarrangementen

borrelarrangementen

Wist je dat we ook zakelijke borrels organiseren tot en met 15 januari? Onze locatie is uitermate geschikt voor feestelijke teamborrels met heerlijke hapjes en drankjes. Bekijk hier onze borrel arrangementen en neemt contact met ons op voor jouw borrel.