Logo licht - Oude Pastorie Tuinrestaurant

Een T.o.p. fuif met jouw gezelschap

Tuinrestaurant Oude Pastorie events

Wat maakt jouw feest gedenkwaardig? Als het aan ons ligt alles. Van het begin tot het eind moet het kloppen: van de locatie tot de muziek, aankleding, hapjes, gastenlijst, de service en alles daartussenin. Geen idee waar te beginnen om jouw TOP fuif werkelijkheid te laten worden? Wij helpen je verder met locatie, organisatie en goede service, zodat jij je kunt focussen op een leuke tijd spenderen met je gezelschap. Hoe een TOP fuif eruitziet bij ons Tuinrestaurant in Beek zie je hier.

eerst zien dan geloven

Dat het een prachtige plek is kunnen wij wel vertellen, maar het is nóg beter om het met eigen ogen te zien. Kijk maar eens mee naar de events van afgelopen tijd met verschillende opstellingen in onze grote tuin & de mogelijkheden voor binnen. Zie jij jezelf al zitten met al je vrienden en familie? Een enorme groep gezellige mensen die tezamen eten, dansen en proosten in het mooiste restaurant met aanliggende tuin van Beek?

Tuinrestaurant Oude Pastorie events
Tuinrestaurant Oude Pastorie events
Tuinrestaurant Oude Pastorie events
Tuinrestaurant Oude Pastorie events
Tuinrestaurant Oude Pastorie events
Tuinrestaurant Oude Pastorie events

Onder feesten verstaan wij natuurlijk ook bruiloften. Zo toveren wij onze buitenlocatie om tot een magische bruiloftsplek waar de grote houten tafels met ruimte voor 6 personen worden omringd door de perenberceau. Of in de andere opstelling waar de tafels te midden van de tuinen staan waar je op de achtergrond de Beekse koeien ziet grazen. Dat alles afgedekt met passend servies, bestek en luxe linnen servetten. De zits zijn mogelijk met of zonder luxe zacht witte parasols. Benieuwd geworden lees hier snel verder over bruiloften of bekijk de mogelijkheden en bijbehorende prijzen in ons prijslijsten.

wie zijn wij

Wij zijn Tuinrestaurant Oude Pastorie, een hecht team met passie voor (h)eerlijk eten en het creëren van een unieke beleving voor onze gast. Mensen laten genieten & gastvrijheid zijn onze kernwaarden. Of dit nu wordt tewerkgesteld door een goede lunch of een diner te organiseren of een groots event of bruiloft klaar te spelen. Tuinrestaurant Oude Pastorie vormt één van de meest bijzondere locaties van Limburg met haar historische & eigen karakter. Noem ons team en haar partners gerust bevlogen eventspecialisten die jou graag op weg helpen bij het uitstippelen van jouw droomevent. Daar waar niet alleen locatie, maar ook uitvoering voor een onvergetelijke dag perfect samenvallen. Het monumentale gebouw met omliggende grachten is in 2016 gerenoveerd, met respect voor haar originele ambiance. Het ademt de Limburgse sfeer van vroeger en nu uit. Als je de zaak binnenwandelt valt je oog al snel op de tuinen met een groot terras. Daaromheen prachtig bloeiende groenten, fruit, kruiden & bloemen die overigens terug te vinden zijn op het menu. De tuin is niet alleen esthetisch gezien plezierig, maar beschikt ook over genoeg plek om het functioneel te houden. Samen met de tuinvrijwilligers en het geweldige team zorgen voor (h)eerlijk eten. Kom je proeven tijdens een event?

Tuinrestaurant Oude Pastorie events

de mogelijkheden en faciliteiten

 • Een ruim assortiment aan extra opties
 • Entertainment
 • Aankleding
 • Servies
 • Fotograaf
 • Zeer gemakkelijk te bereiken
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Oplaadpunten voor elektrische fietsen
 • Rolstoenvriendelijk
 • Verschillende ruimtes
 • Beamers
 • Microfoons

Op zoek naar andere mogelijkheden of meer weten over de faciliteiten? Neem contact met ons op.

Tuinrestaurant Oude Pastorie Events

een kijkje in de keuken

Waar wij misschien nog het meest trots op zijn is onze keuken en het complete team erachter. Met onze seizoensgebonden verse producten bereiden wij eenvoudige, maar verfijnde (h)eerlijke gerechten. What you see is what you get. Bij het verzorgen van events zijn er tal van mogelijkheden wat betreft de gerechten voor de gast. Denk aan een barbecue, een lopend buffet, een zittend diner met grote groepen en noem het maar op. Heb je zelf ideeën? Twijfel niet om ze aan ons voor te leggen. Neem hier contact met ons op. We denken graag met je mee. Bekijk hier vast ons huidige menu om een idee te krijgen van al onze gerechten.

Tuinrestaurant Oude Pastorie Events

Persoonlijk contact

Het belangrijkste van een event is dat je kan genieten van het moment. Voor, tijdens en na het feest willen wij jou dan ook totaal ontzorgen. Hiervoor is het belangrijk dat er vertrouwen is en een goede klik. Wij geloven daarom ook in een persoonlijke band creëren met onze gast. Wacht niet langer en neem contact met ons op. Ook vroeg in het proces of in een oriëntatiefase kunnen wij je goed op weg helpen. Loop gerust een keer binnen om de omgeving & heerlijke keuken te proeven. Met liefde word je bij ons ontvangen en begeleid om jouw droomevent werkelijkheid te laten worden. Hopelijk tot snel!

''Feesten doe je samen''