Logo licht - Oude Pastorie Tuinrestaurant

Het Beekse bruiloft sprookje

Het Beekse bruiloft sprookje 3

Beleef Beek! Een heerlijk plekje tussen de heuvels, beekjes en gezellige bewoners. Je waant je in het zonnige Frankrijk als je niet beter zou weten. En daar tussen al het groen, uitkijkend op het vrouwenbos ligt Tuinrestaurant Oude Pastorie. Een dromerige en romantische locatie voor bruiloften. Voorzien van alle gemakken voor grote feestjes. Ben jij op zoek naar een bijzondere locatie en ervaren sparringpartner op het gebied van bruiloften voor jouw grote dag? Wij denken graag met je mee. Het bruiloftsseizoen is van mei tot en met oktober dus zorg dat je ruim op tijd bent met het organiseren. Ben je nog in de oriënterende fase? Ook hierin kunnen wij bijspringen. Twijfel niet om contact met ons op te nemen. 

eerst zien dan geloven

Dat het een magisch plekje is kunnen wij wel vertellen, maar het is nóg beter om het met eigen ogen te zien. Kijk maar eens mee naar de verschillende opstellingen in onze grote tuin, waar de grote houten tafels met ruimte voor 6 personen worden omringd door het perenberceau. Of in de andere opstelling waar de tafels te midden van de tuinen staan waar je op de achtergrond de Beekse koeien ziet grazen. Dat alles afgedekt met passend servies, bestek en luxe linnen servetten. De zits zijn mogelijk met of zonder luxe zacht witte parasols. Zie jij jezelf al zitten met al je vrienden en familie? Een enorme groep liefdevolle mensen die tezamen eten, dansen en op de liefde proosten in de mooist bloeiende tuin van Beek?

Het Beekse Bruiloft sprookje
Het Beekse Bruiloft sprookje
Het Beekse Bruiloft sprookje
Het Beekse Bruiloft sprookje
Het Beekse bruiloft sprookje
Het Beekse bruiloft sprookje

wie zijn wij

Wij zijn Tuinrestaurant Oude Pastorie, een hecht team met passie voor (h)eerlijk eten en het creëren van een unieke beleving voor onze gast. Gastvrijheid en genieten zijn onze kernwaarden. Of dit nu wordt tewerkgesteld door een goede lunch of een diner te organiseren of een groots event of bruiloft. Tuinrestaurant Oude Pastorie vormt één van de meest bijzondere locaties van Limburg met haar historische & eigen karakter. Daarnaast hebben wij ervaring met het organiseren van bruiloften, events en bovenal het creëren van een onvergetelijke beleving. Noem ons team en haar partners gerust bevlogen bruiloftsspecialisten die jou graag op weg helpen bij het uitstippelen van jouw droombruiloft. Daar waar niet alleen locatie, maar ook uitvoering voor jouw speciale dag perfect samenvallen. Het monumentale gebouw met omliggende grachten is in 2016 gerenoveerd, met respect voor haar originele ambiance. Het ademt de Limburgse sfeer van vroeger en nu uit. Als je de zaak binnenwandelt valt je oog al snel op de tuinen met een groot terras. Daaromheen prachtig bloeiende groenten, fruit, kruiden & bloemen die overigens terug te vinden zijn op het menu. De tuin is niet alleen esthetisch gezien plezierig, maar beschikt ook over genoeg plek om het functioneel te houden. Samen met de tuinvrijwilligers en het geweldige team zorgen wij niet alleen voor (h)eerlijk eten, maar mogen wij ook bijzondere gelegenheden organiseren van bedrijfsfeestjes tot trouwfeesten

Het Beekse bruiloft sprookje 6

de mogelijkheden en faciliteiten

Zoals gezegd zijn we meer dan een mooie locatie. Het team en haar partners mogen zich specialist noemen op het gebied van events. Dat gezegd hebbende is er een ruim assortiment aan extra opties. Denk aan Dj, interieur, servies, fotografen en vanzelfsprekend de lekkerste hapjes & drankjes met een vleugje uit eigen tuin! Benieuwd geworden? Bekijk hier meer van onze prijzen, opties & sfeerbeelden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat ons met je meedenken over wat past bij jouw droombruiloft. Al voelt het of je ver weg op vakantie bent, is de locatie zeer gemakkelijk te bereiken. We beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid, hebben oplaadpunten voor elektrische fietsen en zijn rolstoenvriendelijk. Daarnaast zijn verschillende ruimtes, beamers, en microfoons om de speciale gelegenheid net dat beetje extra te geven. Op zoek naar andere mogelijkheden of meer weten over de faciliteiten? Neem contact met ons op.

Het Beekse bruiloft sprookje

Persoonlijk contact

Uiteindelijk moet alles goed voelen. Om natuurlijk te beginnen met het contact en de samenwerking tussen jou en de bruiloftslocatie. En vanzelfsprekend met alleen een goede locatie ben je er nog niet. Het belangrijkste is dat jullie kunnen genieten van de mooiste dag van je leven. Voor, tijdens en na jouw bruiloft willen wij jou dan ook totaal ontzorgen. Hiervoor is het belangrijk dat er vertrouwen is en een goede klik. Wij geloven daarom ook in een persoonlijke band creëren met onze gast. Wacht niet langer en neem contact met ons op. Ook vroeg in het proces of in een oriëntatiefase kunnen wij je goed op weg helpen. Loop gerust een keer binnen om de omgeving & heerlijke keuken te proeven. Met liefde word je bij ons ontvangen en begeleid om jouw droombruiloft werkelijkheid te laten worden. Hopelijk tot snel!

''Geniet van ieder moment''